keskiviikko 4. elokuuta 2010

Mustikkajuustokakku


Mustikkajuustokakku: ohje Yhteishyvän ruokalehti 9/09. Täytteessä mm. rahkaa ja ranskankermaa.

6 kommenttia:

  1. Sari Markkulaelokuuta 04, 2010

    Moi! Tämä näyttää niin hyvältä että pitää lähteä mustikoita poimimaan! Te olette varmaan poimineet mustikoita ahkerasti? Minä kävin Jussin kanssa kerran piirakkamarjat poimimassa tai kaksikin piirakkaa tuli tehtyä niistä. Ei kovin hyvin niitä meilläpäin ole tänä vuonna tai sitten ei löydetty hyvää paikkaa vain.

    VastaaPoista
  2. Nam! Näyttää ihan syntisen hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Aivan upea herkku!
    Hyvä ajatus laittaa vielä erikseen mustikoita päälle !

    Terveisin www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  4. En ollut huomannutkaan että täältä löytyy näin ihania leipomuksiakin, slurpsista.

    VastaaPoista
  5. Voiko mustikkajuustokakun pakastaa vai kärsiikö maku tai ulkonäkö siitä?

    VastaaPoista
  6. En osaa sanoa voiko juustokakun pakastaa, kaupasta niitä ei pakasteena juurikaan saa, joten luulen, ettei rakenne kestä pakastusta.

    VastaaPoista