tiistai 24. heinäkuuta 2012

Postin tuo, postin tuo, postin tuo Pate jokaisen luo

Kyllä nyt laulattaa! :) Olo alkaa olemaan melkein normaali (vaikka tutkimukset vielä jatkuu) ja koska eilen postilaatikosta löytyi iso kirje nami-hiireltä. SLY-kierroksella oli nimittäin mukana kiertämässä keittiöstä toiseen leivontalehti, joista yhden piti tulla minulle kierroksen loppussa. No, kävi sitten niin, että lehti matkasikin ihan muualle ja hiirulainen halusi korvata sen jotenkin. Tilalle löytyikin aivan ihana saksankielinen leivontalehti ja sen sopi saapua meille, onhan meillä "tulkki" talossa, melko innokas leipomaankin vielä, nimittäin Anni. Anni on vielä rippileirillä isosena ja meillä on tulossa nyt ne Laurin rippijuhlat sunnuntaina, niin emme ehdi ihan heti testaamaan reseptejä... mutta heti sitten juhlien jälkeen. Ja jännä juttu, vaikka en ole koskaan lukenut saksaa, mutta kohtuullisesti osaan leipoa ja lehdessä on todella hyvät kuvat, niin selailun jälkeen on muutama resepti, jotka saisin toteutettua ilman tulkkiakin.

Tämän näköisen lehden posti toi.

Ohjeet ovat kivasti ryhmitelty, ensin on pääraaka-aineen esittelysivu ja sitten tähän liittyviä ohjeita; mm. mustikka-, karhunvatukka-, punainen viinimarja- ja persikkaleivonnaisiin. Kuvassa tanskalainen mustikkapiirakka. 

Lehden loppuosassa on aivan mahtavia jäätelöohjeita, joista Ella ihastui aivan mahdottomasti tähän suklaiseen vadelmajäätelökakkuun.

Kiitos postista nami-hiiri, se ylitti odotukset, oli ihania koristeluohjeitakin... sokeroidut punaiset viinimarjat näytti tosi kivalta kuvissa ja oli selkeät ohjeet. Kuvalliset ohjeet tulevat muutenkin auttamaan meitä huomattavasti kun alamme tästä lehdestä leipoa ihanuuksia. 

1 kommentti:

  1. Hienoa, että korvike ilahdutti Raatimaan laidalla positiivisesti. Ja mikä parasta, sinulla on tulkkeja omasta takaa tiukkaan paikkaan, vaikka kuvat kertovat usein enemmän, kuin sata sanaa :D
    Onnistumisia!

    Ellan kanssa meillä onkin ihan sama mieliteko !

    VastaaPoista